HELLO WE ARE
BUSINESS SOLUTIONS
_

Tentang Kami

_

Our Dedication:
“We want to work with clients who value the same things we do.” | “We don’t just sell websites. We create a website that SELLS.”

In order for us to offer the appropriate service according to your category. Designing website structure Website as “Salesmen”. This is the most important decision we make. How to make your website a profitable salesman. Just talk a bit, make a lot. Like the Western said, “less promised, over delivered”.

We have 9 teams from various states ready to carry out your tasks. Our culture is to give the best work. You will work with an agency that focuses on job satisfaction and fosters your winning culture.

We are your partner and not your vendor. Cooperation requires a balance between business requirements, teams and teammates. These all accomplish with transparency. A global mindset with a Malaysia Perspective.

 

Kenapa Perlu Ada Landing Page?

_
Landing Page mempamerkan produk dan servis anda secara spesifik

Landing page membuatkan pelanggan anda akan tertumpu dengan segala kandungan, ayat menggoda, ayat jualan, ayat yang mempengaruhi pelanggan supaya membeli atau memberikan nama dan alamat email mereka kepada anda.

Landing Page mendapatkan pelanggan berpotensi (leads) untuk database pelanggan anda

Landing page selalunya satu laman yang khusus atau spesifik kepada satu produk atau topik. Jika landing page anda mengenai produk jerawat, orang yang akan memberikan nama dan alamat email (opt-in) tentulah mereka yang berminat tentang produk jerawat.

Landing Page memberi gambaran lebih jelas tentang demografik pelanggan anda

Dari data yang terkumpul dari landing page, anda boleh mengetahui gambaran lebih jelas tentang pelanggan atau mereka yang berminat dengan produk/servis anda. Anda boleh mengetahui lelaki atau perempuan yang lebih berminat, dari lokasi mana, waktu bila landing page anda dilawat ramai orang, dari mana mereka datang dan banyak lagi data demografik yang boleh membantu anda dalam strategi pemasaran anda yang berikutnya.

Bagaimana nak buat jualan melalui Landing Page?

_
Pelanggan berkualiti

Dengan Landing Page anda dapat kenalpasti pelanggan yang betul-betul berminat terhadap produk atau servis anda dan berpotensi untuk bertukar kepada pembeli.

Tingkatkan kadar jualan

Dengan Landing Page kita dapat memudahkan pelanggan membuat keputusan malah dengan respon yang pantas. Ini meningkatkan kadar potensi pembelian pelanggan.

Sistem automatik

Segala sistem perbualan dan pengumpulan data adalah automatik. Jadi tak perlu lagi meluangkan masa untuk menyalin nombor telefon atau lain-lain maklumat pelanggan kedalam buku.

APA JADI
BILA TIDAK ADA
LANDING PAGE?

“leads yg masuk mengarut, bukan berminat pun.
Nak tapis terpaksa mesej jugak”

“letih kalau nak salin satu-satu nombor phone pelanggan
jadikan database”

“guna cara manual lagi untuk reply, kadang jemu nak kena bagitahu
benda yg sama setiap kali pelanggan mesej”

Apa beza Landing Page dan Website?

_

Landing Page direka untuk satu tujuan sahaja. Landing page adalah laman untuk promosi khusus. Ianya direka untuk kempen pemasaran tertentu. Selalunya Landing Page hanyalah satu muka laman sahaja kerana ia dicipta untuk targeted customers.

Website direka dengan tujuan yang lebih umum. Ia menonjolkan jenama anda secara keseluruhan dan nilai-nilai korporat dan biasanya sarat dengan pautan dan navigasi ke kawasan lain dari website anda. Ia direka untuk menggalakkan penerokaan.

KENAPA ANDA WAJIB PILIH KAMI?
Pengalaman

Kami mempunyai team yang berpengalaman dalam membangunkan landing page.

Design Berkualiti

Kami amat menekankan design yang berkualiti dan boleh menyampaikan mesej kepada pelawat. Dengan penekanan seperti ini, design yang kami hasilkan mampu menukar pelawat kepada pembeli produk anda.

Kepuasan

Pelanggan kami di setiap negeri di Malaysia gembira dengan perkhidmatan kami.

Harga Berpatutan

Harga yang kami tawarkan antara yang termurah di dalam pasaran Malaysia. Anda bayar murah, tetapi anda dapat hasil yang berkualiti.

_

Happy Clients

What Our Clients Say?

WD have taken our business to the next level. Their professional solutions continue to impress us and their knowledge has catapulted our sales. They also able to customize services within your budget. up.
Cik Lin
Thank you IWD! The staffs are very helpful and support group is excellent. Recommended .
Jeslynn Seow
Very responsive and provide quick solutions for your need. Able to customize services within your budget. Thank you for your efficient services!.
Sarah A Razak
The best website agency provider. Thanks for the service!
Farhan Ishak
Servis IWD memang terbaik. Pada mulanya kami memang ada rasa sangsi, tetapi syukur alhamdulillah servis IWD melebihi apa yang kami harapkan. Servis mereka tidak terhenti setakat develop website sahaja, malahan marketing ads, support segalanya yang melibatkan online marketing mereka akan sediakan dan ianya sangat membantu. Memang itu yang peniaga harapkan, complete support. Syabas IWD.
Faida Bakar
Alhamdulillah, sangt berpuas hati dgn servis dari IWD. Saya sebenarnya dah lama nak buat website tapi masih servey dan mencari servis yg terbaik dan sesuai dgn bajet. Tapi bila jumpa tawaran dari IWD ni saya berani ambil sebab memang berbaloi, bukn saja dapat web yg cantik, tp dibantu dari segi marketing untuk tarik traffic ke web.
Taufik Yusuf
Designer memahami apa yg pelanggan nak dan mudah berurusan.
Syaheddeen Furqan
Servis yang sangat2 memuaskan. Sentiasa beri yang terbaik pada customer & kalau kite whatsapp cepat je diorg ni replied
Hafiz Kamal
Alhamdulilah..sy sangat berpuas hati dgn servis yg IWD bagi, web cantik 110% suka
Nathiqatul Akhiar
RM1219
Lifetime

GOLD PLAN

PERCUMA satu tahun hosting
PERCUMA satu tahun domain (.com/.my)
Copywriting disediakan
Gambar Produk akan diedit
PERCUMA 6 bulan support
Tutorial Disediakan
FB Pixel dan Google Analytics dipasang PERCUMA

Hi, you can choose to chat with our representative below.

Live Chat With Us Now