Jawapannya adalah tidak wajib. Ramai je yang dah jadi jutawan sebelum ini hanya buat sales di facebook tanpa kedai online. Baguslah. Itu rezeki dia. Tapi cuba anda berfikir secara logik dan rasional. Kalau anda menjual secara secara offline, anda nak buka kedai atau tidak? Kiosk ke atau apa-apa saja yang boleh anda letakkan barang anda untuk dipamerkan. Mestilah kena ada kan?

Dalam dunia online pun samalah. Anda nak tak nak, kena bina satu website untuk pamerkan apa yang bisnes anda buat. Barulah bisnes anda boleh kekal lama dan boleh pergi jauh. Buat bisnes online tapi tak ada website adalah perkara yang akan merugikan diri anda sendiri. Akhir kata, binalah website untuk bisnes sendiri. Tak kira apa jua bisnes anda buat, bina website untuk bisnes anda pergi lebih jauh.

So sebenarnya siapa yang perlukan website? Ini antaranya:-

  1. Jual produk secara online
  2. Bisnes kereta sewa
  3. Bisnes Sim Kad
  4. Perhotelan
  5. Agen takaful
  6. Servis cetak baju
  7. Agen pelancongan

 

 

 

 

 

 

 

Website

online businesswebsite

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hi, you can choose to chat with our representative below.

Live Chat With Us Now